Fly-film…. [homebound]

Som skrevet i indlægget i går, synes jeg det kunne være sjovt at anmelde/fortælle lidt om de film jeg fordriver tiden med når jeg rejser. I går handlede det om de film der var på udturen, i dag er det om dem på hjemturen. Jeg synes ikke udvalget var så interessant på hjemturen, så så kun 2 film…

The Amazing Spiderman – I mangel på bedre blev det til The Amazing Spiderman, selv om jeg havde nægtet at se den i Vancouver med Kevin! Jeg havde endda udtalt, at jeg synes at han var “the wrong superhero”! Jeg må dog indrømme at denne version ikke er så slem igen… Bedre Spiderman og bedre loveinterest end i de tidligere Spiderman-film… Jeg var godt underholdt fra Vancouver til Toronto. MEN jeg vil dog altid være en Batman-girl!

Ted – Jeg har altid synes at Ted så ret plat og åndssvag ud, så var ret sikker på jeg aldrig skulle spilde min tid med den. Men efter at have hørt fra flere, at den faktisk var sjov, fik den lov til at være en fly-film… Og ja så brugte jeg da flytiden på noget, men den var ikke særlig sjov:( så den behøver man ikke se hvis man ikke har set den endnu!

IDA

About these ads

One thought on “Fly-film…. [homebound]

  1. […] football kamp, sushi og en ny tatovering. Så kastede
    jeg mig også ud i at anmelde fly-film 1,2.November var også måneden
    hvor jeg var til L.O.C koncert, […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 497, der følger denne blog

%d bloggers like this: